Esi formā saulainajā sezonā!

Latvijā sākas saulainais laiks, kurā ikvienam rodas vēlēšanās uzturēties svaigā gaisā un būt fiziski aktīvākam – dārza darbos,  sportā un atpūtā.

“Veselības sporta stacija” treneri un jogas instruktori saprot, cik svarīgi ir sagatavoties pavasara un vasaras periodam, lai justos labi, izbaudītu sauli un aktīvo atpūtu. 

Tādēļ studijas kolektīvs piedāvā:

- Pilates un jogas nodarbības

- Uztura konsultācijas

- Dzīvesveida konsultācijas

- Seminārus un pasākumus

Tiem, kas ziemas periodu pavadījuši darba krēslā, piemērotas ir Pilates grupu, Pilates Duo vai Pilates individuālas nodarbības, kurās uz paklāja vai Pilates trenažieriem iespējams izkustēsies maigi vai dinamiski un pat izaicinoši – lai saulainā laika aktivitātes neradītu traumas vai diskomfortu un uzlabotos izskats.

Jogas grupu vai jogas individuālas nodarbības nostiprinās muskuļus un uzlabos to vielmaiņu, limfātisko cirkulāciju, mazinās diskomfortu locītavās, kā arī  veicinās prasmi koncentrēties uz būtisko, piemēram – tik svarīgo saulainā laika izmantošanu ar prieku.

Ja šajā sezonā plānojat paplašināt pašizziņas procesu, veidot kustību vieglumu, atbrīvoties no psihoemocionāliem blokiem, toiespējams īstenot Feldenkraisa metodes individuālās un grupu nodarbībās.

Labsajūtas būtisks faktors ir uzturs… Daudzi pavasarī uzsāk diētas un ierobežo ēdiena baudīšanu. Bet veselīgs uzturs bieži vien nenozīmē sevis ierobežošanu, pat pretēji – sniedz iespējas izbaudīt dažādas garšas un iepazīt jaunus ēdienus.                            

Izmanto studijas piedāvājumus un izbaudi pavasari un vasaru plaši smaidot!

Vairāk lasi: https://visi-raksti.zl.lv

Previous
Previous

Olbaltumvielas mūsu uzturā

Next
Next

Nodarbības pie veselības sporta speciālista